Izvor: Danas, 19.Sep.2014, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovički razgovarala sa Svetskom bankom

Beograd - Potpredsednica Vlade Srbije Kori Udovički razgovarala je juče s delegacijom Svetske banke, koju je predvodila Sari Soderstrom, šefica Sektora za okolinu u Odeljenju banke za održivi razvoj.

Soderstrom je govorila o projektima Svetske banke na Balkanu za društveni, urbani i razvoj sela i o unapređenju procene rizika i zaštite od prirodnih katastrofa. Ističući projekat upravljanja svojinom, koji je započet u pojedinim zemljama u regionu i u Srbiji, istakla je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << bi formiranje kvalitetnog i preciznog katastra imovine koristilo i privatnom, i javnom sektoru i skratilo postupak izdavanja dozvola.

Udovički je naglasila da bi takav katastar koristio i inspekcijskim službama.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.