Udovički i Džadž o reformi javne uprave

Izvor: RTS, 26.Nov.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovički i Džadž o reformi javne uprave

Potpredsednica Vlade Srbije Kori Udovički i predsednik Britansko-srpske privredne komore Pol Džadž razgovarali su o reformi javne uprave u cilju privlačenja investicija.

Džadž je naglasio da su britanske kompanije zainteresovane za saradnju i investiranje u Srbiji, te stoga pozdravlja sve mere ovog Ministarstva državne uprave u cilju profesionalizacije javne administracije, kako bi država bila zaista servis privredi, piše u saopštenju Vlade, prenosi Beta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Uz veliki potencijal, vredne i obrazovne ljude, prirodna bogatstva, potrebno je uprostiti i ubrzati procedure neophodne za otvaranje stranih kompanija u Srbiji, rekao je Džadž.

Kori Udovički se zahvalila na velikom interesovanju i nesebičnom zalaganju predsednika Britansko-srpske privredne komore na povećanju obima britanskih direktnih investicija u Srbiji.

Ministarka je naglasila da Vlada odlučna da unapredi sve oblasti u funkcionisanju države kako bi Srbija bila još primamljivija za investiranje i tako omogućila nova radna mesta za građane.

Udovički je rekla da je neophodno uključivanje državnih službenika u proces reforme javne uprave, jer poznaju najbolje svoj posao, a sprovodiće je u delo.

"Džadž je naglasio da želi uspeh Srbiji jer ima mnogo potencijala i u dostizanju svojih ciljeva i može računati na pomoć Britansko-srpske privredne komore", piše u saopštenju Vlade.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Udovički i Džadž razgovarali o reformi javne uprave

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Potpredsednica Vlade Srbije Kori Udovički i predsednik Britansko-srpske privredne komore Pol Džadž razgovarali su danas o reformi javne uprave u cilju privlačenja investicija..."Džadž je naglasio da su britanske kompanije zainteresovane za saradnju i investiranje u Srbiji, te stoga pozdravlja sve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.