Udes u Batajnici, poginuo mladić

Izvor: B92, 09.Avg.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes u Batajnici, poginuo mladić

Beograd -- U Batajnici je noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo jedan mladić, a dva su teško povređena, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Nesreća se dogodila nešto posle tri sata iza ponoći u ulici Jovana Brankovića kod broja 147 u Batajnici i 20-godišnji mladić poginuo je na licu mesta.

U ovoj nesreći su teško povređena još dva mladića, od 24 i 21 godine, koji su sa povredama više organa i sistema, prebačeni u Urgentni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << centar na reanimaciju.

Četrdeset pet minuta posle ponoći na putu za Trešnju ispred broja 41, pešak, mladić od 20 godina, istegnuo je vrat i zadobio tupu povredu glave i grudnog koša.

Hitna pomoć je tokom noći imala ukupno 98 intervencija, od kojih je 26 bilo na javnom mestu.

Od hroničnih bolesnika su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski pacijenti, kao što je uobičajeno prilikom promene temperature, rekla je Macura.

Ona je dodala da je, takođe, bilo tuča i alkoholisanih, što je često slučaj tokom vikenda.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana u Beogradu su evidentirane 33 saobraćajne nezgode u kojima je 11 lica povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Na putevima u Srbiji, prema navodima AMSS-a, evidentirano je 97 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 62 lice teže i lakše povređeno, a tri osobe su izgubile život.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.