Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

Kiša potopila Beograd

Pravo prolećno vreme “stuštilo” se na Beograd. Počelo je da grmi i temperatura pada. U pojedinim delovima Beograda pljušti kiša. Iako nije ni blizu smrkavanja, deluje je kao da će uskoro pasti mrak.

Zašto se napad >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Mančesteru dogodio baš sada i kakve veze ima sa 8. junom? Počele su da kruže ozbiljne teorije zavere

Nakon svakog požara, Miloš izlazi na zgarište: On nije vatrogasac, već otkriva da li je vatra podmetnuta i rešava najgore slučajeve. Miloš Vukadinović, diplomirani inženjer hemijske tehnologije, radi u MUP-u i stručnjak je za požare, eksplozije i havarije. Sve o tome pročitajte OVDE.

Novi projekat Košarkaškog saveza Srbije, kamp za 20 košarkaša sa srpskim pasošem ili korenima koji igraju i studiraju na američkim univerzitetima, uspešno je održan od 13. do 22. maja 2017. godine u Denveru.

Mesiju potvrđena kazna od 21 mesec zatvora. Španski vrhovni sud potvrdio je danas odluku Suda u Barseloni da se fudbaler Barselone Lionel Mesi kazni sa 21 mesec zatvora zbog utaje poreza. Sve pročitajte OVDE.

Grupa “Van Gog” je objavila spot za pesmu “Neumeren u svemu”, a ovaj video je snimljen na rođendanskom koncertu koji su Đule i drugovi održali u novembru 2016. u “Belexpo centru”. Sve o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.