Udaje se kraljica silikona

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se kraljica silikona

Nakon što je privedena zbog sumnje da se bavi prostitucijom kraljica silikona Tijana Đuričić je rešila da ode u Švajcarsku. Izgelda da je tamo našla muža.

Od tada domaća javnost je ostala uskraćena za mnoge informacije iz njenog života, pa je mnoge iznenadila poslednjom fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, Tijana je objavila sliku na kojoj pozira u venčanici i kratko poručila "odabrana".

U komentarima ispod slike je objasnila da se udaje i da se svadba bliži.

Ipak, za sada nije otkrila ko je srećni mladoženja!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Smeši vam se dobra zarada, ostvarujete sjajan posao! Blago vama!

Izvor: 011vodič.com, 31.Jan.2015

Otkrivamo šta zvezde predviđaju…. OVAN. POSAO: Moguće je da ćete uspeti da ostvarite svoje planove vezane za proširenje posla u narednom periodu. Današnji dan vam je povoljan da se posvetite svojim planovima.. LJUBAV: Dolazi vam prilika da upoznate osobu koja će postati veoma značajna za vaš...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.