Učitelju devet godina zatvora zbog obljube dječaka

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Mar.2015, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učitelju devet godina zatvora zbog obljube dječaka

PODGORICA - Učitelj Osnovne škole "Jugoslavija" iz Bara Petar Pješčić (64) osuđen je u Višem sudu u Podgorici na devet godina zatvora zbog produženog krivičnog djela obljuba nad maloljetnim dječakom kojem je pružao dopunsku nastavu.

Iako je suđenje bilo zatvoreno za javnost, presudu je danas javno objavio sudija Vladimir Novović.

Okrivljenom je nakon izricanja presude produžen pritvor.

Krivičnu prijavu protiv učitelja, koji se penzionisao sedmicu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prije izbijanja afere, podnijeli su dječakovi roditelji.

Nakon hapšenja Pješčića, njegov advokat Milić Mirović rekao je da je Pješčić davao dopunsku nastavu ovom 13-godišnjaku jer je bio loš đak, te da nikakve druge namjere u njegovom odnosu sa ovim dječakom nije bilo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učitelj iz Bara obljubio dete na dopunskoj nastavi

Izvor: Mondo, 31.Mar.2015

Učitelj jedne osnovne škole iz Bara osuđen je u Višem sudu u Podgorici na devet godina zatvora zbog produženog krivičnog dela obljuba nad maloletnim dečakom kojem je pružao dopunsku nastavu...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Iako je suđenje bilo zatvoreno za javnost, presudu je danas javno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.