Ubuduće možete obrisati mail koji ste već poslali

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubuduće možete obrisati mail koji ste već poslali

Koliko ste se puta našli u situaciji da u trenutku ljutnje napišete e-mail i pošaljete ga te ubrzo nakon toga požalite zbog svog postupka.

Dobra vest je da Gmail odsad ima novu funkciju koja će vam omogućiti da brzo izbrišete poslate e-mailove i to samo jednim klikom i tako sprečite da mail stigne do primatelja.

Nova funkcija je u fazi testiranja i još je nemaju svi korisnici.

Evo šta treba da uradite:

Kliknite na ikonicu koja izgleda kao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zupčanik i potom na "Settings", odnosno "Postavke". Kada otvorite "Settings", skrolujte na dole dok ne dođete do opcije "Labs" - radi se o tabu u kojem se nalaze eksperimentalne funkcije Gmaila. Otvorite "Labs" i potom skrolujte do opcije "Undo Send". Kada pronađete tu opciju, treba da je aktivirate, odnosno kliknete na opciju "Enable" i potom na "Save".

Nakon što ste učinili sve od navedenog, kada pošaljete mail koji ne želite da stigne do primaoca, na vrhu zaslona pojaviće se opcija koja će vam omogućiti da poništite poslati mail.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.