Ubio jednog mladića, ranio drugog posle svađe u redu za ćevape

Izvor: Blic, 12.Nov.2012, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio jednog mladića, ranio drugog posle svađe u redu za ćevape

Jedan mladić je poginuo, a drugi je ranjen, u pucnjavi koja se odigrala sinoć nešto pred 21 sat ispred ćevabdžinice "Carica", na raskrsnici Bulevara Zorana Đinđića i Sremske ulice u Nišu. Otprilike istovremeno, u obližnjem selu Vrtište, jedan muškarac ubijen je iz puške, ali okolnosti zasad nisu najjasnije.

Kako saznajemo, bez nekog vidnog razloga četiri mladića koja su čekala u redu da naruče roštilj kod pečenjare "Carica" posvađala su se, nakon čega je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od njih, zasad nepoznatog identiteta, izvadio pištolj i ispalio više hitaca u druga dva mladića.

Marko C. je ranjen u stomak i u teškom stanju prebačen u Klinički centar u Nišu, gde je preminuo, dok je Vladimir S. (29) lakše povređen u ruku i hospitalizovan na Klinici za ortopediju.

MUP intenzivno radi na rasvetljavanju tog događaja, saopšteno je u policiji.

Otprilike istovremeno, u selu Vrtište kod Niša dogodilo se još jedno ubistvo.

Nakon svađe i pod okolnostima koje su noćas još bile utvrđivane, iz puške je ubijen jedan muškarac iz tog sela.

Povezane vesti: Novi Sad: Grupa mladića opljačkala magacin i napali obezbeđenje Niš: Sinovi vlasnika restorana "Lion" osumnjičeni za likvidaciju Marinkovića Svat ranjen u šenlučenju na svadbi Uhapšene tri osobe zbog pokušaja ubistva mladića na Kalemegdanu Uhapšen napadač koji je pucao u dvojicu muškaraca u parkiranom automobilu u Kraljevu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio jednog mladića, ranio drugog poslije svađe u redu za ćevape

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2012

Jedan mladić je poginuo, a drugi je ranjen, u pucnjavi koja se odigrala sinoć nešto pred 21 sat ispred ćevabdžinice "Carica", na raskrsnici Bulevara Zorana Đinđića i Sremske ulice u Nišu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.