Ubijena još jedna žena, muž je pretukao i bacio s terase

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijena još jedna žena, muž je pretukao i bacio s terase

D.J. (41) iz Donjeg Vidova kod Paraćina umrla nakon što ju je suprug teško zlostavljao. On zadržan u policiji zbog sumnje da je prebio ženu i bacio je s terase

Posle prijave komšija, policija i hitna pomoć su zatekle ženu ispred kuće, pokušana je reanimacija, ali nije bilo uspeha.

"Žena je mrtva dovežena u bolnicu, smrt je nastupila zbog višestrukih povreda opasnih po život, nije joj bilo spasa", kazali su za "Blic" u toj bolnici.

G. J. (49) je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << donedavno radio u Švajcarskoj, ali je, kako saznaje "Blic", zbog psihičkih problema penzionisan.

Stradala žena je iza sebe ostavila trogodišnje dete, koje je preuzeo Centar za socijalni rad.

Pre dva dana pronađeno je telo žene V.Š. (61) u dvorištu u Beloj Crkvi. Žena je najverovatnije ubijena sekirom, a uhapšen je njen sin, koji je osumnjičen za ovaj zločin.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brutalno ubistvo u Paraćinu: Pretukao ženu i bacio je sa terase

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016

Daliborka Jocić (41) iz Donjeg Vidova kod Paraćina preminula je posle teškog zlostavljana svog supruga Gradimira. On je zadržan u policiji zbog sumnje da je prebio suprugu, a zatim je bacio sa terase...Posle prijave komšija policija i hitna pomoć su zatekle nesrećnu ženu ispred kuće, pokušana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.