Ubica Opačića pronađen mrtav u Češkoj

Izvor: B92, 02.Jul.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Opačića pronađen mrtav u Češkoj

U Češkoj je pronađena mrtva osoba osumnjičena za ubistvo vođe Veterničkog klana Nenada Opačića, izjavio je direktor policije Milorad Veljović.

On je rekao novinarima da je srpska policija tu informaciju dobila od Interpola i da se trenutno radi na utvrđivanju uzroka smrti.

"Radi se o Janošu Šnajderu", rekao je Veljović, uputivši novinare za dodatne informacije na Specijalno tužilaštvo za borbu protiv organizovanog kriminala.

Veljović je napomenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je srpska policija ranije podnela krivičnu prijavu protiv Šnajdera i da je slučaj 99 odsto rešila, ali da nije želela da zbog istrage obavestava javnost o tome.

Bračni par Nenad i Jasmina Opačić ubijeni su 28. februara u Novom Sadu.

Opačić je osuđen za više krivičnih dela na 14 godina zatvora i slovio je za vođu "veterničkog" klana, a ubijen je zajedno sa suprugom kada je bio na zatvorskom godišnjem odmoru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIKVIDIRAN LIKVIDATOR: Ubica Nenada Opačića pronađen mrtav u Češkoj

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015

Šnajder je poznavao Opačića iz zatvorskih dana i u zatvoru su ga neki ljudi pripremili za likvidaciju Opačića..BEOGRAD – Janoš Šnajder zvani Pendula (35) iz Novog Sada koji je osumnjičen za ubistvo vođe „ veterničkog klana“ Nenada Opačića (54) i njegove supruge Jasmine (46), pronađen...

Nastavak na Kurir...

Ubica Opačića pronađen mrtav

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2015

Srpska policija ušla je u trag Janošu Šnajderu (35), ubici Nenada Opačića i njegove supruge Jasmine, ali je on danas pronađen mrtav u Češkoj, saznaju mediji...Operativci MUP-a zahtevaju hitnu identifikaciju pronađenog Šnajdera, kako bi bili sigurni da je u pitanju baš on, saznaje Alo.

Nastavak na Vesti-online.com...

Ubica Opačića pronađen mrtav u Češkoj

Izvor: RTS, 02.Jul.2015

. Ubica Nenada Opačića i njegove supruge Jasmine, Janoš Šnajder, zvani Pendula iz Novog Sada pronađen je mrtav u Češkoj, saznaje RTS.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.