Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubacila novčiće u motor aviona - "za sreću"

Let između Šangaja i kineskog grada Guangdžoua bio je odložen, a putnici su pet sati čekali na aerodromu pošto je jedna starija sujeverna putnica u motor aviona ubacila novčiće "za sreću".

China Southern Airlines flight from #Shanghai to #Guangzhou grounded for four hours after old lady throws coins into the engine pic.twitter.com/5Xwv2yVXqT

Putnica (80) kineske avio-kompanije "China Southern Airlines", prilikom ukrcavanja u avion bacila je sitniš koji je dospeo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u motor. Policiji je objasnila da je to uradila za sreću i bezbednost leta.

Policija je pozvana na Međunarodni aerodrom u Šangaju pošto je jedan putnik primetio bizarno ponašanje žene, a u želji da let bude siguran, upozorio je nadležne.

U motoru je pronađeno devet novčića, a pilot je objasnio da bi metal, zaglavljen u motoru, mogao da izazove ozbiljnu štetu i dovede do otkazivanja motora.

Žena, koja je putovala s mužem, ćerkom i zetom, odvedena je na saslušanje zbog svog ponašanja i ugrožavanja bezbednosti ostalih putnika.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za dlaku izbegnuta stravična nesreća zbog sujeverne bake (80): Ona je pre poletanja uradila nedopustivu stvar (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jun.2017, 07:50

Starija Kineskinja krenula je na let sa aerodroma Pudong u Šangaju, ali je pre poletanja, zbog svog sujeverja, uspela da pokvari avion i let odloži za nekoliko sati...Žena identifikovana samo kao Ći (80) pre poletanja je "za sreću" ubacila nekoliko novčića u motor aviona...Srećom, neko iz posade...

Nastavak na Telegraf.rs...

Putnica ubacila novčiće u motor aviona - za sreću

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2017

Jedna sujeverna starija gospođa odložila je poletanje aviona iz Šangaja, zato što je bacila novčiće "za sreću" koji su upali u motor te letelice...Osamdesetogodišnja putnica kineske avio-kompanije "China Southern Airlines", prilikom ukrcavanja u avion, bacila je sitniš koji je dospeo u motor....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.