(UZNEMIRUJUĆE) KAO U HOROR FILMU: Stravičan trenutak LIKVIDACIJE krvnika iz Kambrilsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆE) KAO U HOROR FILMU: Stravičan trenutak LIKVIDACIJE krvnika iz Kambrilsa

Terorista je pogođen sa nekoliko metaka

Na snimku koji je objavljen vidi se kako je terorista pogođen sa nekoliko metaka.

Identifikovan NAPADAČ (17) iz Barselone! Vozač kombija smrti ostavio JEZIVU poruku pre MASAKRA! (FOTO/VIDEO)

Na internetu se pojavio snimak likvidacije teroriste koji je učestvovao u napadu na špansko letovalište Kambrils u kome je povređeno 7 ljudi.

Naime, samo osam sati posle terorističkog napada u Barseloni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kome je poginulo 14 ljudi, u Kambrilsu se dogodio još jedan napad – automobil je uleteo u pešake.

U obračunu sa policijom ubijena su petorica napadača, prenosi Dejli Mejl.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako je terorista pogođen sa nekoliko metaka, ali se podigao na noge uzvikujući parole i krenuo prema naoružanim policajcima, koji su ponovo pucali na njega i ubili ga.

– Nekoliko terorista pokušalo je da se kombijem zaleti u pešake u pešačkoj zoni u Kambrilsu, ali im se vozilo prevrnulo nakon čega je policija ubila četvoricu. Jednog teroristu policajci su ranili na promenadi – javio je radio.

Ranjeni napadač je kasnije podlegao ranama i umro u bolnici, prenosi Dejli Mejl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO JE KOMBI ULETEO MEĐU TURISTE U BARSELONI: Pojavio se prvi snimak bezbednosnih kamera (VIDEO)

Izvor: Press, 18.Avg.2017

Na internetu se pojavio prvi snimak kombija u Barseloni koji je vozio terorista Musa Ukabir, a kojim je ubio 14 ljudi. . Foto: Tanjug. Snimak je, najverovatnije, iz neke radnje u ulici gde se desio incident a na njemu se vidi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.