UZNEMIRUJUĆE Bebisiterka tukla, šutirala i gazila dete! Onda joj se otac devojčice brutalno osvetio!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZNEMIRUJUĆE Bebisiterka tukla, šutirala i gazila dete! Onda joj se otac devojčice brutalno osvetio!

Ne znajući za kameru, bebisiterka je brutalno pretukla dete u jednoj privatnoj kući, u Ugandi. Užasni događaj odigrao se nakon što su devojčicini roditelji otišli na posao...

Bebisiterka je hranila devojčicu, gledale su zajedno TV... U jednom trenutku dete je povratilo sve što je pojelo. Prvo je bacila devojčicu sa troseda na pod a potom nekim predmetom istukla dete.

To joj nije bilo dovoljno, pa ju je šutnula u stomak, odbacivši dete, a potom i u glavu. Onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je počela da je gazi...

Nakon što je video snimak, otac je pobesneo i pretukao dadilju, pa se ona sada nalazi u invalidskim kolicima i hrani se na slamčicu.

Žena je odmah uhapšena i transportovana u zatvor u Kampali, gde čeka suđenje. Ona će odgovarati za pokušaj ubistva.

Pogledajte snimak na kojem se vidi kako se ova žena iživljavala nad bespomoćnom Anilom.

(Vesti-online)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.