UZIVO Volkov kaznio promasaje Vojvodine Lale ostecene za penal

Izvor: medio.rs, 03.Maj.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZIVO Volkov kaznio promasaje Vojvodine Lale ostecene za penal

Crno-belima ne prijaju nikako gostovanja na "Karađorđu", a ovo im je izuzetno važno ukoliko žele da nastave put ka tituli

Derbi meč 26. kola Superlige Srbije igra se na “Karađorđu” u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje prvoplasirani Partizan kome je ovo jedna od najvažnijih stanica na putu ka osvajanju šampionske titule.

TOK MEČA

65. minut – Nije bilo većih uzbuđenja na terenu u ovom periodu. Na tribinama je veoma glasna podrška igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Partizana čiji su navijači velikim aplauzom i skandiranje ispratili Sašu Ilića sa terena.

58. minut - Mnogo je ozbiljniji Partizan u drugom poluvremenu, preuzeo je kontrolu igre i opseda Žakulin gol u želji za drugim pogotkom. Brašanac je imao jednu polupriliku, ali ga je Babić sprečio u poslednjem trenutku pre šuta.

46. minut – Počinje drugo poluvreme, a Milinković je bio primoran da u poluvremenu ostavi u svlačionici Balažica koji je verovatno povređen, a umesto njega je mesto u centralnom delu odbrane uz Ilića zauzeo Lazar Ćirković.

42. minut – Vrlo, vrlo diskutabilna odluka sudije Dimitrijevića koji je možda oštetio domaći tim za jedanaesterac. Mijat Gaćinović je prošao po strani, ušao u šesnaesterac Partizana, gurnuo loptu, a onda je stigao zakasneli start Balažica koji je pokupio fudbalski rečeno napadača Vojvodine, ali je glavni arbitar pokazao na gol-aut.

37. minut – GOOOL! Najavili smo da gol visi u vazduhu, jer su oba tima sve opasnije napadali, ali ipak su crno-beli došli do vođstva. Vladimir Volkov je kaznio promašaje Ivanića, Lukovića i Gaćinovića posle prekida koji je izveo Drinčić i glavom savladao Žakulu za 1:0.

33. minut – Nova odlična prilika za tim Zorana Milinkovića. Sjajno su kombinovali Živković i Šaponjić, ali je Vasilić u poslednjem trenutku intervenisao pre nego što je lopta došla do Babovića koje bio u idealnoj poziciji da postigne gol.

26. minut – Sjajnu utakmicu posmatramo na “Karađorđu” punu uzbuđenja, a samo fale golovi. Sada je konačno i Partizan ozbiljnije pripretio, prvo je Babović šutirao sa ivice šesnaesterca, a lopta je otišla tik iznad prečke. Samo par minuta kasnije on je odlično proigrao Šaponjića koji je loše šutirao preko gola.

20. minut – Ponovo dve ogromne prilike za Vojvodinu koja je definitvno bliža pogotku i mnogo opasnije napada. Ivanić je bio u prilici, odlično šutirao iskosa, ali je golman gostiju dobro intervenisao, međutim, na odbitak je natrčao Luković, ali je njegov udarac izblokirao Volkov i spasao čist gol.

Foto: Marko Todorović

15. minut – Izuzetno angažovano igraju fudbaleri domaće ekipe, sa puno volje i agresivnosti što im donosi prevagu dosadašnjem toku utakmice. Prete Živkoviću, ali na drugoj strani i kontranapadi Partizana su izuzetno opasni. I dalje se čeka na pogodak koji bi uskoro mogao da padne na bilo kojoj strani.

4. minut – U samo manje od minut dve odlične prilike za Vojvodinu. Jednom je tukao Gaćinović, a drugi put u šansi je bio Ivanić, ali je Živković oba puta odlično intervenisao.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Crno-bele očekuje jedna od najvažnijih utakmica ovog proleća i može se reći da ukoliko uspešno prebrode gostovanje “lalama” već mogu jednu ruku da stave pehar namenjen šampionu Srbije.

Njihov trener Zoran Milinković je nekada kao trener Vojvodine vodio veliku borbu protiv svog sadašnjeg tima, ali je sada situacija obrnuta. U tim Partizana se posle suspenzije vraćaju Volkov i Drinčić tako da će Milinković moći da računa na najjaču postavu u ovom trenutku.

Ekipa iz Humske ima velikih problema kada gostuje Vojvodini, a poslednju pobedu su zabeležili još 2012. godine u Novom Sadu i to je ono što budu strah među njihovim navijačima. Ipak, možemo očekivati jednu žestoka utakmica koja će opravdati epitet derbija kola.

Foto: Marko Todorović

VOJVODINA – PARTIZAN 0:1

(Volkov 37)

Vojvodina: Žakula, Vasilić, Pekarić, Babić, Nastić, Sekulić, Rogač, Ivanić, Luković, Gaćinović, Ćurko.

Partizan: Ž. Živković, Volkov, B. Ilić, Balažic (od 46. Ćirković), Bandalovski, Brašanac, Drinčić, Babović, S. Ilić, A. Živković, Šaponjić.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.