UŽIVO: Prekinuta borba Kristijana Golubovića i Bošnjaka Adnana Alića, letele stolice

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2014, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Prekinuta borba Kristijana Golubovića i Bošnjaka Adnana Alića, letele stolice

Okršaj Kristijana Golubovića i Novopazarca Adnana Alića trebalo je da počne oko 21.00 u Novom Pazaru, ali nije startovao zbog divljanja publike.

Kristijan Golubović i Adnan Alić spremni za borbu

 

Borci su pre meča istakli da je cilj MMA borbe rušenje verskih i etničkih barijera.

 

„Mi hoćemo kao stariji da im pokažemo da, ako mi možemo da se rvemo u ringu, mogu i oni. I prenesemo poruku da i oni udju u ring za zdrav život“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je Golubović za lokalne medije.

 

Dešavanja možete uživo da pratite na linku dole:

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinuta borba Kristijana Golubovića i Bošnjaka Adnana Alića, letele stolice u Novom Pazaru

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2014

Okršaj Golubovića i Novopazarca Alića trebalo je da krene oko 21.00, ali nije počeo zbog divljanja publike. Teško povređen Kristijanov brat, prenosi sandzaklive.rs...Kristijan Golubović i Adnan Alić spremni za borbu.. ..Borci su pre meča istakli da je cilj MMA borbe rušenje verskih i etničkih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.