(UŽIVO) POČEO HUMANITARNI TELETON ZA POMOĆ NAJMLAĐIMA Srbijo pomozi, svi telefone u ruke!

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) POČEO HUMANITARNI TELETON ZA POMOĆ NAJMLAĐIMA Srbijo pomozi, svi telefone u ruke!

"Blic fondacija" i RTS organizuju od 21 sat večeras humanitarni šou-program Teleton, u kojem učestvuju poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta, politike, nauke... Cilj Teletona je podrška akciji "Blic fondacije" - "Srce za decu" da svih 56 porodilišta u Srbiji dobije aparate za proveru sluha kod beba. Direktan prenos Teletona pratite uživo i na sajtu "Blica". Telefone u ruke i pomozimo najmlađima!

Direktan prenos Teletona pratite uživo i na sajtu "Blica", na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovom linku za lajv striming http://www.blic.rs/Teleton. Telefone u ruke i pomozimo najmlađima!

21.10 - Aparati koji život znače: Evo za šta se večeras borimo

Podržite akciju "Srce za decu" imaćete priliku da pomognete da naša deca budu zdrava. Aparati za proveru sluha kod beba omogućavaju normalan i zdrav razvoj i blagovremeno otkrivanje problema sa sluhom. Zbog nedostatka tih uređaja u porodilištima, oštećenje sluha kod dece se neretko kasno otkrije i posledice bivaju znatno veće nego kad bi se gluvoća otkrila odmah po rođenju. Pomozimo da svako dete može da čuje muziku, da peva, da se glasno raduje!

Kako su tekle pripreme za Teleton, šta su poznati rekli o ovoj humanitarnoj akciji pročitajte u posebnoj vesti

21.07 - Uključite se i vi u akciju. A evo i kako:

Broj za pozivanje je 0905/700-705. Cena poziva iz fiksne i mobilne mreže je 100 dinara po pozivu, i 100 dinara po svakom minutu razgovora. PDV je uračunat u cenu. Svaki poziv je donacija, trajanje poziva je ograničeno na 10 minuta, a i pozivi koji neće moći da stignu do TV studija u Košutnjaku će se tarifirati. Broj će biti aktivan do sutra 25.05 do ponoći. Takođe, možete da šaljete i sms na 2552, cena poruke je 100 dinara. Dakle večeras, svaki vaš poziv i poruka je donacija za kupovinu preko potrebnih slušnih aparata. Nema telekomunikacionog dela cene koji zadržavaju telekomunikacioni operatori.

21.08 - Jelena Drakulić: Cilj je da opremimo sva porodilišta

Direktorka kompanije "Ringier Axel Springer" Jelena Drakulić Petrović izjavila je večeras da je "Blic fondacija" u dosadašnjoj akciji prikupila sredstva za 20 porodilišta u Srbiji.

"Do sada smo skupili sredstva za 20 porodilišta, trenutno imamo 10 miliona, a cilj je da opremimo sva porodilišta u Srbiji aparatom za proveru sluha kod novorođenčadi", rekla je generalna direktorka kompanije "Ringier Axel Springer" Jelena Drakulić Petrović u dnevniku RTS. Više pročitajte u POSEBNOJ VESTI.

21.05 - Pozitivna atmosfera u studiju

Poznati su se uveliko okupili u studiu RTS-a. Atmosfera je vesela, kako kažu, svi nestrpljivo očekuju da teleton počne kako bi prikupili što više novca neophodnog za kupovinu aparata za proveru sluha za sva porodilišta u Srbiji.

21.00 - Dobrodošli u blog uživo!

Dobrodošli u blog uživo. Na našem sajtu od 21 sati možete da pratite humanitarni šou-program Teleton, koji organizuju „Blic fondacija“ i RTS. Poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta, politike, nauke odgovaraće na telefonske pozive gledalaca u cilju podrške akciji „Blic fondacije“ - „Srce za decu“ da svih 56 porodilišta u Srbiji dobije aparate za proveru sluha kod beba.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) HUMANITARNI TELETON ZA POMOĆ NAJMLAĐIMA Za 45 minuta 9.500 SMS-ova i 1.879 poziva. Nastavljamo!

Izvor: Blic, 24.Maj.2016

"Blic fondacija" i RTS organizuju od 21 sat večeras humanitarni šou-program Teleton, u kojem učestvuju poznate ličnosti iz sveta muzike, glume, sporta, politike, nauke.. Cilj Teletona je podrška akciji "Blic fondacije" - "Srce za decu" da svih 56 porodilišta u Srbiji dobije aparate za proveru sluha...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.