UŽIVO: Orlići igraju za veliko finale!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: "Orlići" igraju za veliko finale!

Na fantastičnom stadionu "Pančo Arena" kraj Budimpešte u toku je susret polufinala EP za omladince između Srbije i Portugalije.

Foto: Guliver/Getty images/Christian Hofer

Počelo je!

Portugalija - Srbija 0:0.

U toku je druga polufinalna utakmica Evropskog prvenstva za omladince u Mađarskoj. To je zapravo repriza prošlogodišnjeg polufinala, kada je U19 EURO organizovala Litvanija, a "orlići" preko Portugalaca i potom Francuza stigli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do finala i titule prvaka Evrope.

TOK UTAKMICE:

Intoniraju se himne na fantastično "Pončo Areni", stadionu u sklopu Fudbalske akademije Ferenc Puškaš kraj Budimpešte. Oba tima glasno pevaju himne svoje zemlje.

1 - Počela je utakmica, "orlići" igraju u potpuno beloj opremi, Portugalci u potpuno crvenoj.

SASTAVI:

Veljko Paunović je odlučio.

Igraćemo 4-5-1 protiv Portugalaca, kada u 21 čas u mestu Felčut kraj Budimpešte bude počelo drugo polufinale Evropskog prvenstva za omladince.

U prvom susretu, Nemačka je bila impresivna protiv Austrije i pozvala je "orliće" na drugi okršaj na turniru, nakon onog u grupi završenog rezultatom 2:2 i golom Nemaca u nadoknadi vremena.

PRIPREMA ZA PRENOS

Pročitajte MONDO najavu utakmice Srbija - Portugalija.

Paunović je, suočen sa gubitkom povređenih Danila Pantića i Veljka Simića, ali i Andrije Živkovića koji je vraćen Partizanu pred put u Bugarsku na meč sa Ludogorecom, ovog puta mogao da računa na Sergeja Milinkovića-Savića koji je nekako dobio dozvolu od Genka da se pridruži svojoj generaciji na putu ka odbrani trofeja osvojenog u Litvaniji prošle godine.

Milinković-Savić je odmah našao mesto u veznom redu, pored kapitena Nemanje Maksimovića, koji je odradio suspenziju u susretu sa Bugarskom, zarađenu isključenjem u duelu sa Nemcima.

Prednost u odnosu na Luku Jovića, u špicu napada dobio je Staniša Mandić, strelac pobedonosnog pogotka u meču sa Bugarima, u 90. minutu, gola koji nas je i doveo u poziciju da igramo protiv Portugalaca za finale. A, naš večerašnji rival, briljirao je u Grupi A i bez problema stigao do polufinala.

Evo sastava, ostanite uz MONDO, pratićemo događaje u Budimpešti uživo.

PORTUGALIJA: Moreira - Žoao Nunješ, Rafa, Mauro Rikio, Duarte - Podstavski, Ramos, Martins, Rodrigeš - Silva, Lopez.

SRBIJA: Rajković - Stevanović, Jovanović, Babić, Antonov - Gajić, Zdjelar, Maksimović, Milinković-Savić, Gaćinović - Mandić.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLUVREME: Portugalcima igra, Srbiji šanse

Izvor: Mondo, 28.Jul.2014

Na fantastičnom stadionu "Pančo Arena" kraj Budimpešte u toku je susret polufinala EP za omladince između Srbije i Portugalije...Foto: Guliver/Getty images/Christian Hofer..Počelo je!..Portugalija - Srbija 0:0...U toku je druga polufinalna utakmica Evropskog prvenstva za omladince u Mađarskoj....

Nastavak na Mondo...

UŽIVO: "Orlići" u produžecima, drama traje!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2014

Pročitajte MONDO najavu utakmice Srbija - Portugalija.Na fantastičnom stadionu "Pančo Arena" kraj BudimpeÅ¡te u toku je susret polufinala EP za omladince između Srbije i Portugalije...Počelo je!..Portugalija - Srbija 0:0.  Igraju se produžeci....U toku je druga polufinalna utakmica Evropskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.