(UŽIVO) CRNI GRADONOSNI OBLACI iz Hrvatske JURE ka Srbiji: Evo gde se TAČNO nalaze! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) CRNI GRADONOSNI OBLACI iz Hrvatske JURE ka Srbiji: Evo gde se TAČNO nalaze! (VIDEO)

Visoke temperature vazduha i danas će se zadržati na području cele Hrvatske, a onda će sa jugozapada stići postupno naoblačenje. U drugom delu dana moguća je mestimično kiša ili pljuskovi s grmljavinom, prognozira DHMZ.

Na području Karovca, Osijeka, Zagreba, Rijeke i Splita očekuju se žestoke padavine, a moguć je i grad. Prognoze najavljuju da će to nevreme nakon Hrvatske zadesiti i Srbiju.

Kretanje oblaka iz minuta u minut možete pratiti OVDE.

Od utorka se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i u Srbiji očekuje pad temperature i nevreme sa jakom grmljavinom, a temperatura će se kretati oko 29. podeoka.

Prema prognozi sajta AccuWeather, u avgustu će temperature biti oko 30 stepeni i prema njihovoj proceni čeka nas jedno dugo, toplo i nimalo varljivo leto sa pokojom olujom, koja će čisto da razbije vrelu letnju "monotoniju".

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Stručnjaci upozoravaju da su ove nagle promene temperature opasne i za zdrave ljude, a da hronični bolesnici treba da se čuvaju i uzimaju svoju terapiju.

Evo šta Nada Macura predlaže da radite kada su napolju velike vrućine:

(Telegraf.rs/Index.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNO NEVREME IZ BOSNE STIŽE U SRBIJU: Grad veličine pesnice uništava sve pred sobom, nebo prekrili CRNI OBLACI (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016

Veliko nevreme pogodilo je danas veći deo Bosne i Hercegovine, mesta Vraneš. Zenicu i okolinu. Loši vremenski uslovi stigli su iz Hrvatske i u Bosnu doneli grad veličine lešnika. Prema ranijim prognozama ovo nevreme trebalo bi večeras da stigne i u Srbiju...Nakon jake kiše, grad Vareš zasuo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.