UŽIVO: C. zvezda - Neptunas 49:43 (27. minut) Stvari se vraćaju u normalu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: C. zvezda - Neptunas 49:43 (27. minut) Stvari se vraćaju u normalu

Posle prvih 20 minuta igre u beogradsoj "Kombank areni" Neptunas vodi 37:35. Tome je najviše "kumovala" neverovatna serija gostiju od 19:0.

Spreman za osvetu: Luka Mitrović

 

Zvezdin div Boban Marjanović i Jaka Blažič držali su crveno-bele, a onda je usledila šuterska "klinika" tima iz Klaipede. 

 

27. minut - Bobi ponovo poentira, ali Neptunas se ne predaje. Postiže četiri uzastopna poena, a Radonjić traži minut odmora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
25. minut - Nova trojka Slovenca, potom i zakucavanje Marjanovića. Stvari se vraćaju u "normalu" - 47:39.

23. minut - Blažič trojkom vraća prednost crveno-belima.

21. minut - Počelo je drugo poluvreme. Poenima iz reketa ga otvara Marjanović i izjednačuje rezultat.

20. minut - Prvo poluvreme je završeno. Neptunas vodi 37:35.

19. minut - Novom serijom (7:0) Neptunas stiže do vođstva (37:33). Marjanović konačno prekida seriju.

17. minut - Seriju Litvanaca od 4:0 Dejan Radonjić pokušao je da "preseče" tajm-autom, ali Litvanci se trojkama vraćaju u meč (serija 12:0) i sada je samo tri poena prednosti - 33:30.

14. minut - Zvezda povećava prednost (29:16), a Blažič sa 11 poena prestiže Marjanovića na listi strelaca. Centar tima iz Klaipede ubacio je svoje prve poene, ali Cirbes mu uzvraća istom merom. Mitrović je odigrao odličnu odbranu i iz kontre zakucao za maksimalnih "plus 15" - 33:18

12. minut - Bobi postaje prvi igrač na utakmici sa dvocifrenim učinkom (10). Galdikas je ubacio oba slobodna bacanja, a Blažič svoj prvi dalekometni hitac.

10. minut - Zvezdin Slovenac donosi prvu dvocifrenu prednost (20:10), a Dženkins je iz teškog šuta povećava. Prva četvrtina završena je rezultatom 22:14.

8. minut - Vilijamsova "magija". Protivnika je poslao "po burek" i na kraju lako poentirao - 18:10.

6. minut - Jaka Blažič pogodio je oba penala, da bi Šakur sjajnim prodorom uzvratio. Slovenac je probio i doneo Zvezdi novu prednost od šest poena (14:8). Trener litvanskog tima proimoran da zatraži minut odmora.

3. minut - Po još jedan koš ubacili su Mitrović i Marjanović, potom je Galdikas pogodio jedno slobodno bacanje, a Sinica trojku - 10:6.

1. minut - Utakmica je počela. Marjanović karakterističnim šutem donosi Zvezdi početno vođstvo. Gailijus uzvraća, ali Mitrović ubacuje zicer za novu prednost.

 

SASTAVI TIMOVA: 

CRVENA ZVEZDA: Vilijams, Rebić, Čvorović, Dangubić, Mitrović, Lazić, Blažič, Kalinić, Marjanović, Tejić, Dženkins, Cirbes.

NEPTUNAS: Mažeika, Girziunas, Nacijus, Sinica, Dimša, Gailius, Galdikas, Šakur, Benson, Zavackas, Vasilijus, Butveičijus.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: C. zvezda - Neptunas 58:43 (27. minut) Bobi "gazi" Litvance

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2014

Posle prvih 20 minuta igre u beogradsoj "Kombank areni" Neptunas vodi 37:35. Tome je najviše "kumovala" neverovatna serija gostiju od 19:0...Spreman za osvetu: Luka Mitrović.. ..Zvezdin div Boban Marjanović i Jaka Blažič držali su crveno-bele, a onda je usledila šuterska "klinika" tima iz Klaipede. .. ..29....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.