UŽAS USRED SRBIJE: Stravična eksplozija bombe, ima povređenih! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Avg.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS USRED SRBIJE: Stravična eksplozija bombe, ima povređenih! (FOTO)

Tri osobe povređene su noćas prilikom aktiviranja eksplozivne naprave u Dušanovoj ulici – potvrdila je niška Hitna pomoć.

Kako je saopšteno, u 2.42 sata intervenisale su njihove tri ekipe koje su zbrinule jednog pacijenta sa teškim povredama potkolenice i stopala dok su dvoje imali lakše povrede stopala i leđa.

Foto: Telegraf

Svo troje su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja.

(D.R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠNA EKSPLOZIJA U NIŠU: Golf dignut u vazduh bombom na potez, 3 povređena, vozaču amputirana noga

Izvor: Kurir, 27.Avg.2016

...Kako je saopšteno, u 242 sata intervenisale su tri ekipe niške Hitne pomoći koje su zbrinule jednog pacijenta sa teškim povredama potkolenice i stopala dok su dvoje imali lakše povrede stopala i leđa Sve troje su prevezeni u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja..Prema prvim i nezvaničnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.