UZAS U VALJEVU Na privatnim casovima matematike PIPAO GRUDI devojcici

Izvor: medio.rs, 22.Apr.2016, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZAS U VALJEVU Na privatnim casovima matematike PIPAO GRUDI devojcici

- Sumnja se da je ovoj učenici, tokom časa, zavlačio ruke ispod majice i dodirivao je po telu - rekao je izvor blizak istrazi

Valjevska policija podnela je krivičnu prijavu protiv M. N. (61) iz Novog naselja zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad sedamnaestogodišnjiom devojčicom iz Valjeva.

Kako saznaje Telegraf, on se sumnjiči da je devojčici, učenici jedne srednje valjevske škole, zavlačio ruku u majcu i dodirivao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je po grudima.

– M.N. je zaposlen kao inženjer u jednoj fabrici, a u svojoj kući je davao privatne časove matematike. Sumnja se da je ovoj učenici, tokom časa, zavlačio ruke ispod majice i dodirivao je po telu. Devojčica je posle ovog incidenta sve ispričala svom momku, a on je otišao kod njenog oca i sve mu preneo. Otac devojčice je ceo slučaj prijavio policiji i utvrđeno je da se ne radi o lažnoj prijavi – navode naši izvori bliski istrazi.

Kako saznajemo, M. N. je oženjen i ima dve odrasle ćerke.

Policija je sa njim obavila razgovor sa njim i protiv njega je podneta krivična prijava.

(S. S.)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.