UŽAS! Leskovčanka dva dana ležala mrtva, njen momak ubeđivao stanodavce da se odmara

Izvor: 24sata, 26.Nov.2014, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS! Leskovčanka dva dana ležala mrtva, njen momak ubeđivao stanodavce da se odmara

Leskovčanka Jovana Miljković (23), koja se predozirala od droge, ležala je dva dana mrtva u krevetu iznajmljenog stana, dok je njen momak M. S. (28) ubeđivao stanodavce da se odmara.

Policija je uhapsila M. S. zbog sumnje da devojci nije pružio pomoć, ali i I. K. (27) zbog sumnje da joj je u očevoj kući prodao drogu. Tragedija se dogodila u Vlajkovoj ulici 151 u pomoćnoj zgradi dvorišta kuće Svetislava Krstića.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

LE: Dva dana ležala mrtva

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2014

Leskovčanka J.M. (23), koja je umrla od predoziranja, ležala je dva dana mrtva u krevetu iznajmljenog stana, dok je njen momak M. S. (28) ubeđivao stanodavce da se odmara. Policija je uhapsila M. S. zbog sumnje da devojci nije pružio pomoć, ali i I. K. (27) zbog sumnje da joj je omogućio da konzumira...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.