UTOPLITE SE DOBRO: U Srbiji suvo, ali hladno sa jakim vetrom!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UTOPLITE SE DOBRO: U Srbiji suvo, ali hladno sa jakim vetrom!

U Srbiji će danas jutro biti hladno, s temperaturom od minus četiri do dva stepena, a preko dana od tri do sedam stepeni, kažu iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda

U Srbiji će danas jutro biti hladno, s temperaturom od minus četiri do dva stepena, a preko dana od tri do sedam stepeni. Ujutro se ponegde očekuju mraz i magla, a tokom dana umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, uglavnom na jugu i jugozapadu zemlje.

Vetar će biti slab >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i umeren, u Podunavlju i Pomoravlju povremeno i jak jugoistočni.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko nule, a najviša dnevna oko pet stepeni.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Oblačno, na jugu slaba kiša

Izvor: Cafe.ba, 27.Nov.2014

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati oblačno i svježe vrijeme, na jugu slaba kiša...Tokom dana biće umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo, osim u Hercegovini gdje će padati slaba kiša...Najviša dnevna temperatura od pet do osam, na jugu toplije - do 14 stepeni...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.