UŠLA JE STIGLA NAPRAVILA SKANDAL: Pobednik sam Maldiva, a Ana ću oteti Gastoza!

Izvor: Kurir, 07.Jul.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŠLA JE STIGLA NAPRAVILA SKANDAL: Pobednik sam Maldiva, a Ana ću oteti Gastoza!

Meni se Gastoz ne sviđa, ne volim takve muškarce, ali osvojiću ga i postaviti ga na mesto, rekla je Jelena

Jelena Marković iz Šapca, nova učesnica serijala "Hotel Maldivi", odmah po ulasku u serijal zagrejala je atmosferu do usijanja.

"Mislim da sam najlepša, nijedna u serijalu nije mi ravna", rekla je smelo, što je odmah izazvalo revolt kod drugih učesnica.

"Imaš brkove kao som", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobacila je Ana Spasojević, koja mnogo vremena provodi sa Gastozom. Smeh svih okupljenih, nije demoralisao novu takmičarku, koja je u serijal ušla sa Mikijem Đuričićem, dokazanim skandal majstorom.

"Jelena, mislim da si ti dobra, želim da ti budem drugarica, ali i da pobedim", bila je još jedna samouverena izjava Jelene Marković.

"Meni se Gastoz ne sviđa, ne volim takve muškarce, ali osvojiću ga i postaviti ga na mesto", rekla je.

U čitavu priču uključio se Zmaj od Šipova.

"Ti i ja ćemo zajedno do pobede. Imaćeš glasače, sve. Što bih ja rekao: Neće vuk jagnjetinu", prokomentarisao je Zmaj.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.