URADIO ŠTO NIKO NIJE: Dao gol, nokautorao trenera i dobio crveni

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URADIO ŠTO NIKO NIJE: Dao gol, nokautorao trenera i dobio crveni

Fudbaler škotskog Harta Džejmi Hamil biće predmet svih priča ne samo na Ostrvu već i širom sveta

Šta li mu je bilo u glavi?

Fudbaler škotskog Harta Džejmi Hamil biće predmet svih priča ne samo na Ostrvu već i širom sveta, pošto je obeležio meč u kom je nejgov tim savladao Ros Kaunti sa 2:0.

On je naime postigao gol za svoj tim, jer je bio veoma precizan sa jednaest metara, ali je tada uradio nešto što do sada niko nije. Slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je gol sa saigračima, trčavši ka klupi sa rezervama. Na tom putu odgurnuo je jednog protivnika a potom potpuno neočekivano glavom udario trenera ekipe čijeg je golmana nešto ranije matirao.

Trener je pao na zemlju i potpuno zbunjen ustao šireći ruke. Nekoliko trenutaka kasnije ovaj centarfor malo je reći čudne naravi je dobio crveni karton.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

URADIO ŠTO NIKO NIJE: Dao gol, nokautirao trenera i dobio crveni

Izvor: Kurir, 20.Apr.2014

Fudbaler škotskog Harta Džejmi Hamil biće predmet svih priča ne samo na Ostrvu već i širom sveta..Šta li mu je bilo u glavi?..Fudbaler škotskog Harta Džejmi Hamil biće predmet svih priča ne samo na Ostrvu već i širom sveta, pošto je obeležio meč u kom je nejgov tim savladao Ros Kaunti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.