UPOZORENJE ER SRBIJE: Obavezano dođite dva sata ranije na aerodrom ukoliko negde putujete!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE ER SRBIJE: Obavezano dođite dva sata ranije na aerodrom ukoliko negde putujete!

Zbog loših vremenskih uslova putnici koji imaju planirane letove sa aerodroma Nikola Tesla mole se da dodju ranije, kako bi se izbegle gužve.

Er Srbija je saopštila danas da putnici treba da dođu najkasnije dva sata pre leta na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu zbog loših vremenskih uslova, koji su karakteristični za ovo doba godine.

Prijavljivanje za sve letove u Evropi i ka Bliskom istoku završava se 45 minuta pre poletanja, a izlazi za ukrcavanje se zatvaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20 minuta pre polaska.

Prijavljivanje za letove za Njujork završava se 60 minuta pre poletanja, dok se izlazi za ukrcavanje zatvaraju 40 minuta pre poletanja.

Da bi se izbegla gužva na šalterima, aviokompanija takođe savetuje putnike da koriste opciju prijavljivanja putem veb stranice, koja je dostupna za sve letove iz Beograda.

Er Srbija stalno prati vremenske uslove u Beogradu i poziva sve putnike da proveravaju raspored letova i eventualne izmene na airserbia.com

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.