UMISLILI DA SU VUCI: Psi lutalice zaklali 5 ovaca kod Kraljeva

Izvor: Kurir, 28.Jan.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMISLILI DA SU VUCI: Psi lutalice zaklali 5 ovaca kod Kraljeva

Tri psa su ušla u tor na Katinom imanju i poklali pet od sedam ovaca. Dve ovce su povređene, ali su uspele da pobegnu razjarenim psima

KRALJEVO - Kati Lešević iz Samaila, sela između Kraljeva i Čačka, psi lutalice sinoć su zaklali pet ovaca.

Kako je ispričao rođak i komšija Predrag Lešević, tri psa su ušla u tor na Katinom imanju i poklali pet od sedam ovaca, koliko ih je bilo u stadu.Dve ovce su povređene, ali su uspele da pobegnu razjarenim psima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

"Nikoga nije bilo da pomogne bespomoćnim ovcama. Kata nije bila kod kuće. Nekoliko ovaca je bilo sa jagnjadima", kaže Predrag Lešević.

Meštani Samaila kažu da se ovako nešto do sada nije događalo, ali da su viđali da u čoporu nekada bude više od pet pasa lutalica.Na uviđaju su bili policija i veterinarska inspekcija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.