UHAPŠEN ORTOPED ZBOG MITA: Tražio 2.000 evra, dobio 400 za operaciju!

Izvor: Kurir, 16.Apr.2014, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN ORTOPED ZBOG MITA: Tražio 2.000 evra, dobio 400 za operaciju!

Ortoped KBC Bežanijska kosa osumnjičen da je uzeo 400 evra mita da bi operisao jednu pacijentkinju

Operativci Odeljenja za suzbijanje privrednog kriminaliteta UKP Policijske uprave za Grad Beograd uhapsili su doktora Velimira Vlašića, ortopeda KBC Bežanijska kosa, zbog sumnje da je uzeo 400 evra mita da bi operisao jednu pacijentkinju.

Kako saznajemo, žena je došla na operaciju kako bi joj bio ugrađen veštački kuk. Doktor Vlašić je, međutim, tvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se to plaća, pa je zvao njenog sina i rekao da mora da mu plati 2.000 ako želi da mu majka bude operisana.

- Rekao je da toliko košta veštački kuk iako se ugrađuje o trošku države. Sin, međutim, nije imao toliko novca pa mu je ponudio 400 evra i on je posle nekog vremena pristao na to - kaže naš sagovornik iz istrage.

Sin je otišao u policiju i prijavio doktora Vlašića, koji je uhapšen prilikom primopredaje novca.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšen doktor prilikom primopredaje mita: Tražio 2.000€

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2014

Doktor Velimir Vlašić, ortoped KBC "Bežanijska kosa", uhvaćen je kako prima mito od sina pacijentkinje, pa priveden...Dolijao doktor? (Foto: Ilustracija)..Kako "Alo!" saznaje, sin pacijentkinje je prijavio nadležnima da mu je doktor tražio mito za majčinu operaciju kuka... ..Doktor mu je, kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.