UHAPŠEN NAJGLUPLJI LOPOV U SRBIJI: Ako ga prepoznajete, ODMAH se javite policiji! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN NAJGLUPLJI LOPOV U SRBIJI: Ako ga prepoznajete, ODMAH se javite policiji! (VIDEO)

Čuveni "najgluplji lopov u Srbiji, koji je postao poznat kad je pre deset dana opljačkao zlataru na krajnje smešan i nespretan način, uhapšen je dans posle efikasne akcije policije.

Njegovi inicijali su M. N., saopštio je MUP, ima 39 godina, a uhapšen je zato što je uz pretnju pištoljem oduzeo od radnice zlatni nakit, preteći joj pištoljem.

Inače, pljačkaš je zaradio svoju titulu zato što je nespretno i uz mnogo muke stavio fantomku na glavu tek kad je ušao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zlataru, a kamera ga je dotle detaljno snimila u raznim uglovima, pa je cela Srbija ubrzo znala kako izgleda.

Foto: MUP Srbije

Pošto se sumnja da je M. N. izvršio više razbojništava, MUP moli oštećene građane koji ga prepoznaju da ga prijave policiji na brojeve telefona 011/279-74-70 i 064/44-00-581.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VIDEO: Uhapšen pljačkaš kome su se svi smejali

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2016

Uhapšen je pljačkaš zlatare u Beogradu čijem su se zločinu, zabeleženom na snimku, svi smejali...MUP je saopštio da je uhapšen M.N. (1977) osumnjičen za pljačku izvedenu početkom meseca. On je, kako se navodi, uz pretnju pištoljem i upotrebom fizičke sile od radnice zlatare ukrao zlatni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.