UDARILA SLUŽBA NA SLUŽBU: Andrej Vučić nije slučajno pretučen?

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARILA SLUŽBA NA SLUŽBU: Andrej Vučić nije slučajno pretučen?

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije intenzivno proverava informaciju da Andrej Vučić i pripadnici vojne policije koji su bili u njegovoj pranji nisu slucajno pretučeni.

Informacija se tretira kao "značajna indicija" koja će biti proverena "sa svih strana".

Izgleda da su oni koji vode istragu o ovom slučaju našli osnova za sumnju da brutalnost Žandarmerije ima veze sa uzajamnom netrpeljivošću različitih delova bezbednosnog aparata države, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odnosno da je "udarila služba na službu".

U prilog tvrdnji da incident možda nije rezultat pukog nesporazuma, govori i izjava premijera Aleksandra Vučić da je njegov brat Andrej pokazao legitimaciju pripadnicima Žandarmerije koji su ga pretukli te da je prebijanje počelo dok je držao ličnu kartu u ruci.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.