UDARAO ME SRAFCIGEROM U GLAVU  BILA SAM SVA KRVAVA Ispovest devojke koju je napao ubica iz Vrbasa

Izvor: medio.rs, 03.Jul.2015, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARAO ME SRAFCIGEROM U GLAVU BILA SAM SVA KRVAVA Ispovest devojke koju je napao ubica iz Vrbasa

Aleksandar Burda privukao je devojku sebi i usledila je serija uboda šravcigerom u glavu, a tokom tih nekoliko trenutaka nesrećna devojka nije mogla da se pomeri

Aleksandar Burda (29) iz Vrbasa u utorak je na ulici iz čista mira ubio Dragutina Vukićevića (54) pokušao je i 2009. godine da ubije Tamaru Gajinov. Ona je tada imala samo 16 godina. Srećom uspela je da preživi napad pomahnitalog Burde.

-Bila sam na autobuskoj stanici da ispratim drugaricu i sedele smo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << na klupi. Aleksandar Burda takođe je bio na stanici, ali tome nisam pridavala značaja. On je nailazio iz wc-a, mislila sam da će me pitati koliko ima sati – priseća se Tamara.

Privukao ju je sebi i usledila je serija uboda šravcigerom u glavu, a tokom tih nekoliko trenutaka nesrećna devojka nije mogla da se pomeri. Burda je potom otišao.

– Sve se odigralo za nekoliko sekundi. Dok mi je zabadao šrafciger u glavu ni reč nije progovorio, a moja drugarica iz straha je pobegla. Kada sam se osvestila, bila sam sva krvava – kaže Tamara.

Foto: Čitalac TelegrafaFoto: Čitalac Telegrafa

Ona je tog dana Burdu videla prvi put u životu.

– Uhapsili su ga dva dana posle napada. Dugo nisam smela u prozor da pogledam jer mi se pričinjavao njegov lik – kaže preplašena Tamara.

Taman kada se vatila normalnom životu, čula je za drugi napad.

– Čula sam da je na stanici prošle godine napao nekog dečka sekirom. Strah koji sam pokušavala da prevaziđem ponovo se vratio. Znala sam da će nekog ubiti i da ga niko u tome neće sprečiti – završava priču Tamara.

Nakon što je napao Tamaru dobio je šest meseci zatvora za koje se ne zna da li je i gde služio.

Nakon toga 2014.godine napao je mladića sekirom i teško ga povredio. Izrečena mu je mera obaveznog psihijatrijskog lečenja na slobodi.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.