UBICA JE PROFESIONALAC, MLAĐI OD 45 GODINA: U Nenada Opačića ispalio deset hitaca, Jasmini jedan u č

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA JE PROFESIONALAC, MLAĐI OD 45 GODINA: U Nenada Opačića ispalio deset hitaca, Jasmini jedan u č

Nekadašnjeg vođu Veterničkog klana Nenada Opačića i njegovu suprugu Jasminu likvidirao je profesionalni ubica. Istraga pokazuje da je reč o osobi koja je vešta sa oružjem i mlađa je od 45 godina!

Nenad je pogođen sa deset hitaca, dok je njegovu ženu ubica pogodio jednom - u čelo.

- Ispaliti desetak hitaca iz pištolja za svega par sekundi i pritom pogoditi žrtve isključivo u glave i vrat može samo neko ko ima usaglašeno oko i ruku sa oružjem, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zahteva mnogo vežbe. To zahteva i određenu fizičku spremnost i mirnu ruku - kaže sagovornik iz istrage.

Činjenica da je ubica hladnokrvno prišao žrtvama i upucao ih iz neposredne blizine takođe govori da nije reč o amateru, već da je u pitanju, tvrdi sagovornik, plaćeni ubica.

Istraga za sada još nije dovela policiju do ubice šefa veterničkog klana i njegove supruge. Saslušano je na desetine ljudi, ali identitet ubice još nije poznat. Porodici tragično preminulih saučešće je izjavio i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak koji među prvima došao na sahranu. Poslednji pozdrav i poštu ubijenima odali su i srpski kik-bokseri Nenad Pagonis i Miljan Vidović.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.