UBICA BIO RASPOLOŽEN ZA PROVOD: Milićev krenuo u diskoteku, pa uhapšen 29. avgusta u Šendženu!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2014, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA BIO RASPOLOŽEN ZA PROVOD: Milićev krenuo u diskoteku, pa uhapšen 29. avgusta u Šendženu!

Marko Milićev (33) utočište pronašao kod jataka, našeg državljanina. Prilikom hapšenja je pao na kolena i molio da provere njegov identitet jer se plašio da bude optužena kao narko-diler, što se u kini kažnjava smrtnom kaznom

BEOGRAD - Marko Milićev (33), osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu „mini-kuper kantrimenom“ oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21), uhapšen je u petak 29. avgusta, odnosno tri dana pre nego što su Kinezi o tome obavestili srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policiju!

Milićeva je skrivao jatak iz Srbije. Šendžen je industrijska metropola sa više od 15 miliona stanovnika. Prema saznanjima Kurira, Milićev je uhapšen u petak 29. avgusta u večernjim satima, u gradu Šendženu, u kineskoj provinciji Guangdung.

- Prema do sada prikupljenim informacijama, Milićev, je izvadio kinesku vizu i iz Istanbula odleteo u Hongkong. Tamo je doputovao 13. avgusta, a nakon toga je prešao u Šendžen, koji je samo 35 kilometara udaljen od Hongkonga - otkriva izvor Kurira. On je uhapšen ispred noćnog kluba "Peper" kada je krenuo u provod!

Podsetimo, Milićev je molio Kineze da ga odmah izruče u Srbiju. On je prilikom hapšenja pao na kolena i molio da provere njegov identitet - dodaje naš sagovornik. Po svemu sudeći, procenio je da mu je bolje da bude izručen Srbiji zbog izazivanja nesreće u kojoj je nastradao Luka nego da rizikuje da ga Kinezi eventualno zadrže zbog droge.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOVI DETALJI: Lukinog ubicu u Kini 15 dana krio srpski narko-diler!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2014

Marko Milićev (33) utočište pronašao kod jataka, našeg državljanina koji već neko vreme živi u Hongkongu. Uhapšen je u gradu Šendženu..BEOGRAD - Marko Milićev (33), koji se sumnjiči da je 25. jula na Brankovom mostu „mini-kuper kantrimenom“ oborio i usmrtio Luku Jovanovića (21), nakon...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.