U sudaru dva autobusa povređeno troje

Izvor: RTS, 23.Jul.2014, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru dva autobusa povređeno troje

Tri osobe su povređene jutros oko pola devet kada su se sudarila dva autobusa beogradskog Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Povređeni su prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju, saznaje RTS.

Sudarili su se autobusi na liniji 73 i 706. Sudar se dogodio kada je autobus na liniji 73, izlazeći iz u ulici Batajnički drum u Zemunu, udario u autobus 706, koji je stajao na semaforu.

Zastoja u saobraćaju nema. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar dva autobusa, troje lakše povređeno

Izvor: RTS, 23.Jul.2014

Tri osobe povređene su jutros oko pola devet kada su se sudarila dva autobusa beogradskog Gradskog saobraćajnog preduzeća...Povređeni su prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju, a reč je o lakšim povredama, saznaje RTS. ..Sudarili su se autobusi na liniji 73 i 706. Sudar se dogodio kada je autobus...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.