U sali svi zanemeli kad se pojavila žena Nebojše Stefanovića: Evo i zašto (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sali svi zanemeli kad se pojavila žena Nebojše Stefanovića: Evo i zašto (FOTO)

Pobrala sve komplimente

U Palati Srbije održana je svečanost povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Predsednik je zajedno sa suprugom dočekao brojne zvanice, među kojima je bilo kako poznatih političara tako i zvanica sa domaće, ali i strane estrade.

Kolinda Tamari dala poklon za sina Vukana! Evo i šta (FOTO)

Predsednikova supruga Tamara Vučić zasenila je sve prisutne svojim izgledom, ali još jedna poznata dama privukla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je veliku pažnju kad se pojavila na svečanosti.  U pitanju je supruga ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, Ana.

Ana Stefanović je za ovu priliku odabrala dugu, crnu, svečanu haljinu koja je na najbolji način istakla njenu lepotu. U pratnji ministra Stefanovića pobrala je sve komplimente.

Podsetimo, ministar i njegova supruga venčali su se 2009. godine, a 2012. godine rodila se njihova ćerkica Nina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.