U planu naftovod Turija-Novi Sad

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U planu naftovod Turija-Novi Sad

Prostorni plan naftovoda od otpremne stanice u mestu Turija, kod Srbobrana, do Rafinerije nafte Novi Sad predstavljen je danas u Pokrajinskoj vladi.

Pokrajinski sekretar za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine Slobodan Puzović rekao je da će se izgradnjom tog naftovoda promeniti način transporta nafte od Turije do rafinerije.

Tako se nafta više neće prevoziti kamionima-cisternama, već podzemnim naftovodom, što je i najbezbednije i najjeftinije.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Naftovoda od Turije do Rafinerije

Izvor: B92, 23.Avg.2014

U Vladi Vojvodine održana je prezentacija Nacrta prostornog plana infrastrukturnog koridora naftovoda od stanice Turija-sever do Rafinerije nafte Novi Sad...Osnovni razlog za izradu Prostornog plana je utvrđivanje planskih rešenja za infrastrukturni koridor naftovoda od sabirno otpremne stanice Turija-sever...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.