U ovom gradu besni rat prostitutki protiv SEKSI ROBOTA

Izvor: Blic, 19.Mar.2017, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ovom gradu besni rat prostitutki protiv SEKSI ROBOTA

Seksualne radnice u Barseloni uspele su da izdejstvuju da se jedini bordel u kojem rade seksi roboti premesti na drugu lokaciju jer im je posao bio ugrožen.

Ova nesvakidašnja javna kuća je premeštena na tajnu lokaciju koja će biti otkrivena samo vernim mušterijama. Devojke koje se bave prostitucijom u Barseloni tvrde da ove "seksualne mašine" nikad neće moći verodostojno da zamene "pravu stvar".

- Kompletna seksualna usluga nikad nemože da bude pružena od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lutke. One ne komuniciraju, ne slušaju šta im pričate, ne mogu da vas uteše ili se pobrinu za vas. Nikad neće moći da kažu šta misle ili da nazdrave s čašom šampanjca - piše u saopštenju udruženja prostitutki.

Katalonska policija uveliko radi na istraživanju bordela koji nudi seksualne usluge robota nakon što je otvoren prošlog meseca. Ustanovljeno je da vlasnici ovog biznisa nemaju odgovarajuću dozvolu za bavljenje poslom.

Lumidols, kako se ovaj bordel zove, prva je javna kuća ovog tipa u Evropi, a slične već neko vreme postoje u Japanu i Kini.

Cena proizvodnje ovih realističnih lutaka je između 4.300 i 5.000 dolara. Svaka od ovih lutaka je unikatna i visoka je između 160 i 170 centimetara i teška 40 kilograma.

- Ove lutke izgledaju potpuno realistično. Njihovi pokreti i njihova koža na dodir imaju sve preduslove da u potpunosti ispune sve vaše fantazije - kaže proizvođač ovih seksi igračaka, a prenosi britanski sajt Express.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prostitutkama u Barseloni opao posao. Muškarci odlepili za seksom sa lutkama (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017

Seksualne radnice u Barseloni uspele su da izdejstvuju da se jedini bordel u kojem rade seksi roboti premesti na drugu lokaciju jer im je posao bio ugrožen...- Kompletna seksualna usluga nikad ne može da bude pružena od strane lutke. One ne komuniciraju, ne slušaju šta im pričate, ne mogu da vas...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.