U odronu kod Kolašina povređena ćerka Snežane Malović

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U odronu kod Kolašina povređena ćerka Snežane Malović

U mestu Mioska kod Kolašina, oko 18 sati, T.M. (12) povređena je u saobraćajnoj nezgodi kada je sa visine od 50 metara pao veliki kamen. Ostaci rasprsnutog kamena su udarili u džip u kojem je bila porodica Malović.

Kako su kazali  nezvanično u kolašinskoj policiji, pretpostavlja se da je T.M, kćerka bivše ministarke pravde u Vladi Srbije Snežane Malović, bila na zadnjem sedištu koje je bilo izloženu udara rasprsnutog kamena.

Devojčica je bila u vozilu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ocem Vukom, koji je upravljao džipom, i majkom Snežanom. Povređena devojčica je prebačena u Klinički centar, gde je nakon zdravstvenog tretmana utvrđeno da nije u životnoj opasnosti.

Od rasprsnutog kamena je oštećeno još jedno vozilo, u kome nije bilo povređenih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STENA PALA NA DŽIP: Ćerka Snežane Malović povređena u odronu!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015

T.M.(12) , ćerka bivše ministarke Snežane Malović, povređena je u Kolašinu , kada je pored auta u kojem se nalazila sa porodicom pao kamen. Devojčica je van životne opasnosti...KOLAŠIN - Dvanaestogodišnja devojčica T.M. ,  ćerka bivše ministarke pravde Srbije Snežane Malović, povređena...

Nastavak na Kurir...

Ćerka Snežane Malović povređena u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2015, 11:43

Devojčica T. M. (12) povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se oko dogodila juče u 17:45 na putu između Manastira Morače i Kolašina, u mestu Mioska, javlja portal vijesti.me. Devojčica je bila u vozilu sa ocem, koji je upravljao džipom „tojota hiluks“ beogradskih tablica i majkom Snežanom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.