U mafijaškom obračunu kod Novog Kneževca: Ubijen i drugi muškarac koji je prevario Šarićevu majku

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2017, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U mafijaškom obračunu kod Novog Kneževca: Ubijen i drugi muškarac koji je prevario Šarićevu majku

Hicima iz vatrenog oružja ubijen je Aksentije Ilijin (41) u Banatskom Aranđelovcu kod Novog Kneževca. Milivoja Terzića, sa kojim je prevario majku Darka Šarića, zadavili su u zatvoru u Spužu.

Ilijin je usmrćen na kućnom pragu hicima iz vatrenog oružja i imao je vidljive rane na glavi, stomaku i ruci. Njega je u sredu ujutru pronašao komšija koji je odmah pozvao Hitnu pomoć pošto je još davao znake života. Preminuo je na putu do bolnice.

Kako Novosti nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << saznaju, Aksentije je pre šest godina uhapšen u Kraljevu zbog sumnje da je sa Milivojem Terzićem iz Pljevalja prevario majku Darka i Duška Šarića za 300.000 evra.

Ilijin je živeo sam u kući u Ulici 9. januara broj 119.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Majka ubijenog Bojana Ilijin je za ubistvo sina čula od Aksentijevog komšije koji živi u Ulici Vuka Karadžića, nedaleko od mesta gde se dogodio zločin. On je došao da posudi mašinu za košenje.

- Nisam mogla da poverujem svojim ušima kada sam od Aksentijevog komšije čula šta se desilo. Nisam u stanju da govorim, niti bilo šta znam - rekla je utučena majka.

Komšija Despot Maluckov kaže da je za ubistvo čuo od sina koji mu je preneo da je video policajce ispred kuće ubijenog.

- Ono što znam je da se doselio u Banatsko Aranđelovo pošto je više godina radio u Crnoj Gori - rekao nam je Maluckov.

Foto: Marko Todorović

Prema pisanju podgoričkih medija iz 2011. godine, tridesetsedmogodišnji Milivoj Terzić iz Pljevalja osumnjičen je da je prevario majku narko-bosa Darka Šarića za 300.000 evra. Prvobitno se mislilo da se Terzić obesio u podgoričkom zatvoru u Spužu, ali je obdukcija pokazala da mu je nos polomljen i da je zadavljen žicom.

Ivanka Šarić je prijavila policiji da je njemu i Aksentiju Ilijinom isplatila 300.000 evra. Oni su obećali da će "srediti" da njen sin Duško, uhapšen zbog sumnje da je krijumčario narkotike i vodio poslove svog brata Darka Šarića (koji je tada bio u bekstvu), izađe iz zatvora.

Uviđaj je trajao do kasnog poslepodneva.

(Telegraf.rs / Novosti)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Novi Kneževac: Ubijen čovek koji je prevario majku Darka Šarića

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2017

Aksentije Ilijin (41) iz Banatskog Aranđelova kod Novog Kneževca ubijen je na kućnom pragu hicima iz vatrenog oružja..."Novosti" pišu da je njega u sredu ujutru pronašao komšija koji je odmah pozvao Hitnu pomoć. Ilijin je preminuo na putu do bolnice, a po svemu sudeći ubijen je sa tri hica,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.