U »gradu seksa« žene rade, a muškarci imaju po tri djevojke (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U »gradu seksa« žene rade, a muškarci imaju po tri djevojke (VIDEO)

PEKING - Iako je Kina još uvijek konzervativna sredina u kojoj je monogamija, kao i na Zapadu, jedan od stubova društva, situacija u gradu Donguanu u provinciji Guandong nešto je drugačija.

Naime, tamošnji poslodavci u svojim pogonima zapošljavaju gotovo isključivo žene zbog čega je muškaraca u gradu sve manje. Prema osnovnim zakonima ekonomije, usred svega toga dogodila se jedina logična stvar - potražnja za muškarcima suludo je visoka i to ne u fabričkim pogonima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << već u - krevetima.

Mnogi od njih tako priznaju da imaju dvije ili čak tri stalne djevojke, piše "Mirror". No, one na to itekako svjesno pristaju. Rijetki muškarci koji rade u fabrikama su u prednosti su jer su uvijek okruženi ženama, a oni koji rade izvan njih u prednosti su jer imaju više - vremena.

Upravo zbog toga Donguan je nedavno dobio titulu "grada seksa" jer su žene i više nego spremne da stupaju u odnose s muškarcima koji već imaju djevojku, ili više njih.

"Imam tri djevojke i sve znaju jedna za drugu. Nekoliko mojih prijatelja takođe ima po nekoliko djevojaka", prenosi list riječi Li Bina, jednog od stanovnika neobičnog grada. "U gradu je mnogo mladih i naivnih djevojaka. Zašto ne imati više od jedne? Gledajte, u ovom se gradu svi zabavljaju. Ako nećete vi, neko drugi hoće."

Međutim, većina tih žena tu je tek privremeno. Mnoge se nakon nekoliko godina rada vrate svojim kućama i osnivaju porodice. No, dok su u Donguanu ne štedi se na zabavi zbog čega, nažalost, buja i prostitucija.

(NN/24sata.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.