Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U frižideru u stanu nađeno raskomadano tijelo

BANGKOK - Tajlandska policija pronašla je raskomadano tijelo u frižideru u stanu u koji je u petak upala i uhapsila trojicu muškaraca, javio je danas AP.

Dvojica uhapšenih su najvjerovatnije američki državljani, a jedan je Britanac, koji su osumnjičeni za trgovinu falsifikovanim pasošima.

Kako javlja AP, policija pokušava da identifikuje pronađeno tijelo.

Dijelovi tkiva i zuba su jedini ostaci koji se mogu iskoristiti da bi se identifikovalo tijelo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koje je podjeljeno na šest dijelova i zamrznuto prije više mjeseci, rekao je zamjenik generalnog direktora tajlandskog Centralnog instituta za forenzičku nauku Trijarit Temahivong.

Međutim, kako je naveo, starost i pol se ne mogu utvrditi na osnovu tkiva i zuba, pa je potrebna digitalna autopsija.

Forenzičari će izvesti digitalnu autopsiju koristeći kompjuterizovau tomografiju i izvući će DNK materijal iz tela, saopštila je danas portparolka policije Krisana Patanačaroen.

Ona je dodala da policija nije sigurna u identitet trojice osumnjičenih jer oni imaju po nekoliko pasoša koji bi mogli biti lažni, a uhapšeni su na osnovu optužbi za pružanje otpora hapšenju, nezakonito posedovanje vatrenog oružja i municije, falsifikovanje zvaničnih dokumenta i skrivanje tela.

Tajlanska policija je u istrazi zatražila pomoć od američkog FBI-ja i Interpola, navodi američka agencija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.