U eksploziji plinske boce u Užicu povređene tri osobe

Izvor: Kurir, 23.Dec.2014, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji plinske boce u Užicu povređene tri osobe

Povređeni su Nenad P. (29), njegova sestra Mileva i trogodišnji sin Pavle

UŽICE - U porodičnoj kući u Užicu u Ulici Jovana Dučića u ponedeljak veče oko 20.30 časova eksplodirao je zapaljivi gas u instalaciji plinske boce na gasnoj peći.

Tom prilikom povređeni su Nenad P. (29), njegova sestra Mileva i trogodišnji sin Pavle, potvrđeno je u Vatrogasno spasilačkom bataljonu Užice.

Povređeni su smešteni u Opštu bolnicu Užice.

Prema informacijama vatrogasaca usled eksplozije razbijeni su prozori i oštećen nameštaj u stanu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplodirala boca, troje povređenih

Izvor: B92, 23.Dec.2014

U jednoj porodičnoj kući u Užicu povređene su tri osobe kada je eksplodirala plinska boca u gasnoj peći...Incident se dogodio u kući u Užicu, u Ulici Jovana Dučića, večeras oko 20.30 časova...Tom prilikom povređeni su Nenad P. (29), njegova sestra Mileva i trogodišnji sin Pavle, potvrđeno...

Nastavak na B92...

Užice: Eksplodirala plinska boca, troje povređeno

Izvor: Večernje novosti, 23.Dec.2014

UŽICE - U porodičnoj kući u Užicu u Ulici Jovana Dučića večeras oko 20.30 časova eksplodirao je zapaljivi gas u instalaciji plinske boce na gasnoj peći. Tom prilikom povređeni su Nenad Potežica (29), njegova sestra Mileva i trogodišnji sin Pavle, potvrđeno je Tanjugu u Vatrogasno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.