U dve saobraćajne nesreće tri osobe lakše povređene

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Avg.2016, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dve saobraćajne nesreće tri osobe lakše povređene

U dve saobraćajne nesreće prople noći u Beogradu lakše su povređene tri osobe, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je za agenciju Beta kazala da je u nesreći, koja se oko 22.15 desila na uglu ulica Nikole Dobrovića i Tošinog bunara, lakše povrede glave zadobio muškarac, koji je prebačen na neurohirurgiju Kliničko - bolničkog centra Zemun.

"U 20.30 na uglu ulica Borske i Pere Velimirovića u Rakovici u saobraćajnoj nesreći dve osobe >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su lakše povređene i sa istegnućem vrata prebačene su na Vojno medicinsku akademiju (VMA) koja je sinoć bila dežurna", rekla je Macura.

Hitna pomoć je u toku noći intervenisala 105 puta, od čega 19 na javnom mestu, a na probleme su se najviše žalili astmatičari i psihijtrijski bolesnici.

Kako je rekla Macura, jučerašnji dan obeležio je veliki broj padova i povreda, 139 intervencija Hitne pomoći i jedna saobraćajna nesreća, rekla je Macura.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tri osobe povređene u tri saobraćajne nesreće u Nišu

Izvor: B92, 25.Avg.2016

Niš -- Tri osobe su lakše povređene u tri saobraćajne nesreće u Nišu, rečeno je agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći..."Ekipe Hitne pomoći zbrinule su pešaka koji je oboren na Bulevaru '12. februar', motociklistu povređeno na uglu Hajduk Stankove i Vojvode Tankosića, i vozača koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.