U dva udesa povređene dve osobe

Izvor: B92, 30.Maj.2017, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dva udesa povređene dve osobe

Beograd -- Hitna pomoć je noćas u Beogradu imala 110 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, a dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su povređene dve osobe.

U udesu u 20.10 u Savskoj ulici lakše je povređena jedna muška osoba, vozač koji je prevežen u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 23.03 u saobraćajnoj nezgodi u ulici Pavla Vujisića takođe je povređena jedna muška osoba.

Juče je, navela je Macura, zabeleženo ukupno 132 intervencije od čega 65 na javnom mestu uključujući pet saobraćajnih nezgoda, u kojima je pet osoba povređeno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PUNE RUKE POSLA ZA HITNU POMOĆ: U dva udesa povređeno dvoje

Izvor: Kurir, 30.Maj.2017

BEOGRAD - Hitna pomoć je noćas u Beogradu imala 110 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, a dogodile su se dve saobraćajne nesreće u kojima su povređene dve osobe.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.