Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Maj.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U brodolomu na Haitiju poginula 21 osoba

Najmanje 21 osoba je poginula kada je potonuo brod u haićanskim vodama usljed jakih kiša i nevremena.

Spasilačke ekipe počele su da izvlače tijela nakon potonuća broda koji je plovio iz mjesta Gonaives na sjeveru Haitija prema mjestu Bombardopolis.

Nije poznato koliko je tačno bilo ljudi na brodu u trenutku nesreće ovog vikenda. Ranije je javljeno da su poginule četiri osobe.

Prema podacima Civilne zaštite Haitija, neki od preživjelih prebačeni su u bolnice, a službe spašavanja nastavljaju potragu za preživjelima i izvlačenjem tijela.

Ovi incidenti uobičajeni su tokom kišne sezone na Haitiju.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Poginula 21 osoba na Haitiju

Izvor: Blic, 03.Maj.2016

Najmanje 21 osoba je poginula kada je potonuo brod u haićanskim vodama usled jakih kiša i nevremena, javljaju danas lokalni mediji...Over 20 people die in #shipwreck near #Haiti https://t.co/5qGDkyWkn1 pic.twitter.com/brFZibZCKj..Spasilačke ekipe počele su da izvlače tela nakon potonuća broda koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.