Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Tužilaštvo Srbije stigao izvještaj o padu helikoptera

Više javno tužilaštvo u Beogradu primilo je izveštaj vojne komisije o padu helikoptera kod Beograda u kome je 13. marta poginulo sedam osoba i o njemu će obavijestiti javnost najkasnije do 3. aprila, saopštilo je danas tužilaštvo.

"Obavještavamo vas da je u Više javno tužilaštvo u Beogradu stigao izvještaj vojne komisije koji će biti analiziran i o kome će tužilaštvo obavijestiti javnost u četvrtak, najkasnije u petak, 3. aprila", navodi se u izjavi portparolke Tužilaštva Tatjane Sekulić.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Izveštaj o padu helikoptera stigao u Tužilaštvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2015

Izveštaj vojne komisije o padu helikoptera stigao je danas u Više javno tužilaštvo u Beogradu...U saopštenju Tužilaštva navodi se da će izveštaj biti analiziran i da će o njemu javnost biti obaveštena u četvrtak, 2.aprila, ili najkasnije u petak, 3.aprila...Stručna Komisija za osnovno ispitivanje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.