Izvor: Nezavisne Novine, 17.Avg.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Tučepima nestala maloljetnica

MAKARSKA - Trinaestogodišnja Marija Marinela Grgić nestala je prije tri dana u Tučepima, a splitska policija moli sve koji imaju bilo kakvo saznanje ili informaciju o nestaloj maloljetnici da jave u najbližu policijsku stanicu ili na telefon 192.

Marijin nestanak su prijavili roditelji nakon što se 14. avgusta iza ponoći udaljila u nepoznatom pravcu iz apartmana u Tučepima, prenose hrvatski mediji.

Visoka je 157 centimetara, jače tjelesne građe, kestenjaste ravne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kose do ramena, svijetloplavih očiju. Dobro govori hrvatski i njemački jezik.

U trenutku nestanka bila je obučena u bijelu kratku majicu i roze kratke pantalone, dok je na nogama nosila crne patike.

Marija je rođena 29. avgusta 2003. godine.

Fotografija i podaci o nestaloj djevojčici objavljeni su na internet stranici nestali.hr.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.