U Srbiju stigao jedan od najboljih Androida

Izvor: Mondo, 25.Apr.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiju stigao jedan od najboljih Androida

Jedan od najizazovnijih pametnih telefona u 2015, model HTC One M9, dostupan je u Srbiji kod svih mobilnih operatera.

Kompanija HTC predstavila je u Srbiji svoj najličniji, najlepši i najsnažniji pametni telefon do sada - HTC One M9. Nakon svetske premijere u Barseloni, model HTC One M9 od 24. aprila je dostupan širom Srbije u ponudi sva tri operatera mobilne telefonije.

"Sa zadovoljstvom vam predstavljamo HTC One M9, pametni telefon prepoznatljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << HTC dizajna i jedan od najiščekivanijih modela širom sveta ove godine. S obzirom na kultni status koji HTC One familija ima na ovim prostorima od samih početaka, od modela HTC One M9 očekujemo mnogo i uvereni smo da će njegovi korisnici osetiti one iste emocije uz koje smo i mi u HTC-u stvarali ovaj vrhunski uređaj“, izjavila je Petra Razić Rogić, regionalna direktorka HTC-a za regiju Adriatic.

Pravi moderni klasik među pametim telefonima, HTC One M9 je superioran u dizajnerskom i tehnološkom smislu.

"U osmišljavanju HTC One M9 modela, jedan od većih izazova bio je kako u već prepoznatoj formi uređaja iz One familije zadržati sve odlične osobine iz ranijih modela, a istovremeno dodati fantastične nove tehnologije, mogućnosti i karakteristike koje će povećati produktivnost korisnika i telefon učiniti još zabavnijim, naprednijim i jednostavnijim za korišćenje“, objasnio je Marko Savković, direktor product marketinga za region Srednje i Istočne Evrope (CEE), ističući ključne novitete.

Za jednodelno metalno kućište telefona koje je sada naglašeno dvobojnom završnom obradom u srebrnoj i roze-zlatnoj boji, zaslužna je trenutno jedinstvena tehnologija dvostruke završne obrade, koja dodatno povećava otpornost uređaja na oštećenja i habanje.

Unapređenja u novom HTC Sense 7 korisničkom interfejsu korisniku donose veću kontrolu nad uređajem i mogućnost prilagođavanja do najfinijih detalja. Sense 7 inovira način na koji osnovni ekran prikazuje korisne aplikacije, na osnovu trenutne lokacije korisnika. Uz pomoć kontekstualnog i prilagodljivog vidžeta, korisnik je uvek na samo jedan klik od funkcija koje su mu u tom trenutku najpotrebnije, bez obzira na to da li je kod kuće, na poslu ili na zabavi.

U prodaji od danas! #LetThemStare #HTCOneM9 #OneM9 #Srbija @HTC #Android

A photo posted by MONDO MobIT (@mondo_mobit) on Apr 24, 2015 at 1:01pm PDT

HTC One M9 radi sa trenutno najbržim LTE mrežama na svetu, što znači da će svi koji ga poseduju uz sada već aktuelnu 4. generaciju, mirno dočekati i buduće revolucije brzina i boljih karakteristika mobilnih mreža.

Uz vrhunsku sliku i žive boje kvalitetnog 5-inčnog ekrana Full HD rezolucije, HTC One M9 ima ugrađeni dual sistem prednjih zvučnika i ozvučenje HTC BoomSound, kao i emulaciju 5.1-kanalnog zvuka Dolby Surround, čime pruža izuzetno zvučno iskustvo. Objedinjavanjem HTC BoomSound i Dolby Audio tehnologija postignut je potpun realizam u reprodukciji zvuka koji, bez obzira da li gledate najnovije filmske hitove ili muzičke spotove - daje čist i snažan zvuk koji će zadovoljiti i najzahtevnije audiofile.

Glavna kamera modela HTC One M9 sada ima rezoluciju od 20 megapiksela, što obezbeđuje fotografiju boljeg kvaliteta i oštrine. Sa prednje strane smeštena je UltraPixel kamera koja zahvaljujući ultrapikselima koji primaju i do 300 odsto više svetla od standardnih kamera - obezbeđuje znatno bolje i dinamičnije autoportrete, čak i u uslovima slabijeg osvetljenja. Video zapisi se snimaju u rezoluciji 4K, a safirno staklo kamere je još jedan novitet i dobra vest za sve korisnike koji žele vrhunsku zaštitu sočiva kamere.

Kompletne specifikacije, fotografije i video sa svetske premijere HTC One M9 iz Barselone pogledajte OVDE i na Facebooku, Twitteru i instagramu.

#HTCOneM9 video uživo. #MWC15 #MobIT_MWC15 @HTCSrbija #onem9

A video posted by MONDO MobIT (@mondo_mobit) on Mar 1, 2015 at 2:08pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.