Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Apr.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra sunčano i toplo, do 23 stepena

U Srbiji će sutra ujutru biti hladno, tokom dana pretežno sunčano i toplo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutro ponegde slab mraz. Duvaće slab južni vetar. Najniža temperatura od jedan do sedam, najviša od 20 do 23 stepena.

U Beogradu ujutru hladno, u toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, južni. Najniža temperatura od četiri do sedam, najviša 23 stepena.

U Srbiji u sredu i četvrtak pretežno sunčano i toplo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << vreme. U četvrtak uveče na severozapadu pljuskovi i grmljavina. U petak i subotu pretežno oblačno i hladnije, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina.

Biometeorološka prognoza za utorak, 25. april 2017:

Vremenske prilike mogu imati uticaja na srčane i cerebrovaskularne bolesnike. Mogući su glavobolјa i promenlјivo raspoloženje kod osetlјivih osoba.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2017, 00:33

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno, pnegde sa slabim mrazom. U toku dana biće pretežno sunčano i toplo sa slabim, južnim vetrom...Najniža temperatura biće od jedan do sedam stepeni, najviša od 20 do 23 stepena...I u Beogradu će biti ujutro hladno, u toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.