U Srbiji danas pretežno sunčano, do 32 stepena

Izvor: 24sata, 10.Avg.2014, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas pretežno sunčano, do 32 stepena

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, s najvišom temperaturom do 32 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod.

Posle podne i uveče meteorolozi najavljuju lokalni razvoj oblačnosti i ponegde u zapadnim i južnim krajevima kratkotrajni pljusak s grmljavinom.

Jutarnja temperatura od 15 do 21, a najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Jutarnja temperatura oko 21, a najviša dnevna oko 32 stepena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << />
Biometeorolodske prilike mogu relativno nepovoljno uticati na srčane bolesnike i osobe sa varirajućim krvnim pritiskom. Moguće su malaksalost i glavobolja.

Toplotni uslovi zahtevaju opreznost i kod zdravih i obolelih, pa im se savetuje boravak u hladovini i klimatizovanim prostorijama i smanjenje fizičkih napora.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

U Srbiji danas sunčano, do 32 stepena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2014

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, s najvišom temperaturom do 32 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod...Posle podne i uveče meteorolozi najavljuju lokalni razvoj oblačnosti i ponegde u zapadnim i južnim krajevima kratkotrajni pljusak s grmljavinom...Jutarnja temperatura...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.